Hello world

VAR?  ABF, Brunnsbergsvägen 5 i Varberg

FÖR VEM?  Vuxna från 18 år.

LEDARE  Johan Svensson


ANMÄLAN  till: info@dictat.se

KOSTNAD  2 200 kr.

Betalas före start via Swish till Dictat –
123 044 68 98
.DAGAR & TIDER

våren 2024

hösten 2024

Johan Svensson har varit professionellt verksam som skådespelare i tjugo år och är även regissör och pedagog inom teater. Han är konstnärlig ledare för Teater Dictat och har en masterexamen i fördjupat skådespeleri från Högskolan för scen & musik i Göteborg.


Studio/Teater Dictat har funnits i Varberg sedan 2005 och arbetar utifrån relationella, existentiella och queera perspektiv. Teatern verkar även nationellt och internationellt.


Med stöd av Varbergs kommun och Region Halland.

DEN KREATIVA KROPPEN

– rörelse, reflektion & avspänning


Den kreativa kroppen är en serie om 6 workshops med utgångspunkt i relationellt och fenomenologiskt orienterad skådespelarträning. Här möts praktiska övningar med inspiration från mindfulness, kontaktimprovisation, frigörande dans och gestaltpraktik – allt mångårigt beprövat inom teaterns sfärer och här använt för personlig utveckling.


Skådespelaren och regissören Johan Svensson leder denna workshopserie som ger den normalstressade människan  möjlighet att stanna upp. Vardagskroppen får röra sig kreativt tillsammans med andra, öva sinnen och perception, spänna av och dela gemensam reflektion över existentiella teman.

INTRESSEANMÄLAN